Ιδέες και συμβουλές για σπαστά μαλλιά

σπαστά μαλλιάΓνωρίζω πολλές γυναίκες που έχουν σγουρά μαλλιά και δεν ξέρουν τι στυλ να ακολουθήσουν. Διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να βρουν τίποτα να τους ταιριάζει και είναι προβληματισμένες. Πραγματικά, ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό! Πιστεύω ότι τα σπαστά μαλλιά μπορούν να γίνουν πολύ εντυπωσιακά. Όσες έχουν σγουρά μαλλιά έχουν μια εμμονή με το ίσιωμα που, τις περισσότερες φορές, φτάνει στην υπερβολή....

 

Τα κυματιστά μαλλιά μπορούν να ταιριάξουν όμορφα στο πρόσωπό σας με το κατάλληλο κούρεμα και το στυλ νυφικού χτενίσματος που θα σας αναδείξει. Εντυπωσιάστε και τραβήξτε τα βλέμματα ακολουθώντας τη γραμμή των μαλλιών σας χωρίς να καταφεύγετε σε πολύπλοκες λύσεις. Επιλέξτε κάτι που θα προβάλει τη φυσική τους ομορφιά.

νυφικό χτένισμαΜια φίλη του OUR WEDDING DAY που πρόκειται να παντρευτεί μας είπε ‘...έχω σπαστά μαλλιά και είμαι αγχωμένη. Έχω κάνει του κόσμου τις πρόβες με την κομμώτριά μου και δεν μπορώ να βρω κάτι να ταιριάζει στο πρόσωπό μου και στο νυφικό που θα βάλω. Έχω οβάλ πρόσωπο και ίσως μόνο τα κοντά μαλλιά θα μου ταιριάζανε, αλλά φοβάμαι να κάνω μια τέτοια δραματική αλλαγή πριν το γάμο. Και αν δεν μου πάνε; Δεν ξέρω τι να κάνω...’

Αρχικά, αυτό που συμβουλεύουμε εμείς είναι να είστε ψύχραιμες. Ο πανικός δεν βοηθάει και κάνει τα πράγματα χειρότερα. Το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος και θολώνει τη σκέψη. Πιστεύουμε ότι γενικά η καλύτερη λύση είναι να προτιμήσετε ένα κούρεμα που θα ταιριάζει με το φυσικό στυλ των μαλλιών σας. Το ίδιο ισχύει και για τα σπαστά μαλλιά. Αν π.χ. η φίλη μας προτιμήσει ένα νυφικό χτένισμα που είναι φτιαγμένο για ίσια μαλλιά, τότε το πιο πιθανό είναι την ημέρα του γάμου να δείχνει ξένο πάνω της.

Εσείς που έχετε σγουρά μαλλιά και προβληματίζεστε για το νυφικό σας χτένισμα μπορείτε να κάνετε ένα πολύ ελαφρύ φιλάρισμα αρκετό καιρό πριν το γάμο σας, που θα τονίσει ακόμη πιο όμορφα τις μπούκλες σας. Ή ακόμη και ένα κυματιστό να έδενε όμορφα με το πρόσωπο και το νυφικό σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μιλήσετε τον κομμωτή / κομμώτριά σας ώστε να βρείτε την καλύτερη λύση για τα μαλλιά σας.


Photos by Luster Studios

Η συντακτική ομάδα του
OUR WEDDING DAY

go_back on_top